PopoteEntrePotes Allows you to calculate your cooking recipes by converting the quantities of ingredients to the desired number of people.
Exemple annonce...

Ratatouille > Mixed dishes , Plats à base de légumes ou légumineuses

Ratatouille Plats à base de légumes ou légumineuses

Ratatouille : __•NUTRIMENTS•

__•COMPOSITION_OF• ratatouille for 100g :

__•ENERGETIC_VALUE•

Water 86,30 g
sodium 418,00 mg
magnesium 17,90 mg
Phosphorus 22,00 mg
potassium 291,00 mg
Calcium 16,80 mg
Manganese 0,12 mg
Iron 0,38 mg
Copper 0,07 mg
Zinc 0,18 mg
Selenium 0,00 µg
Iodide 3,00 µg
Protids 1,20 g
Protein, crude, N x 6.25 1,20 g
Glucids 4,77 g
Fibres 1,70 g
Lipids 4,98 g
FA saturated 0,69 g
FA monounsatured 3,62 g
FA polyunsatured 0,47 g
FA 8:0, caprylic 0,00 g
FA 12:0, lauric 0,01 g
FA 14:0 , myristic 0,01 g
FA 16:0, palmitic 0,58 g
FA 18:0, stearic 0,09 g
FA 18:1 n-9 cis, oleic 3,49 g
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic 0,35 g
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic 0,06 g
Retinol 10,00 µg
Beta-carotene 373,00 µg
Vitamin E 1,56 mg
Vitamin C 25,20 mg
Vitamin B1 0,03 mg
Vitamin B2 0,03 mg
B3 vitamin 0,56 mg
Vitamin B6 0,04 mg
B9 vitamin 18,00 µg
Cholesterol 0,07 mg

Ratatouille : __•INFORMATIONS•

__•{0}%ig% not_used|{1}%ig% used_once|]1,inf[ %ig% used %count% times• __•RETURN_TO_LIST_INGR•