PopoteEntrePotes Allows you to calculate your cooking recipes by converting the quantities of ingredients to the desired number of people.
Exemple annonce...

Vinegar > Seasonings and sauces , Herbes, épices et assaisonnements

Vinegar Herbes, épices et assaisonnements

Vinegar : __•NUTRIMENTS•

__•COMPOSITION_OF• vinegar for 100g :

__•ENERGETIC_VALUE•

Water 92,90 g
sodium 7,67 mg
magnesium 7,67 mg
Phosphorus 12,00 mg
potassium 35,30 mg
Calcium 7,00 mg
Manganese 0,15 mg
Iron 0,18 mg
Copper 0,01 mg
Zinc 0,21 mg
Selenium 0,10 µg
Iodide 0,00 µg
Protids 0,13 g
Protein, crude, N x 6.25 0,13 g
Glucids 0,68 g
Sugars 0,32 g
Lipids 0,15 g
Alcohol 0,07 g
Organic acids 5,90 g

Vinegar : __•INFORMATIONS•

__•{0}%ig% not_used|{1}%ig% used_once|]1,inf[ %ig% used %count% times•

__•RECIPES_WITH• Vinegar

  1. Plateau de fruits de mer
__•RETURN_TO_LIST_INGR•